در حال بارگذاری ...
شنبه 17 آبان 1404

بازدید مسئولان دانشگاه ملی مهارت از سلف‌سرویس دانشکده شهید شمسی‌پور

در راستای پیگیری کمیت و کیفیت غذای دانشجویان در ادامه‌ی برنامه‌های نظارتی و حمایتی دانشگاه ملی مهارت در حوزه رفاه دانشجویی، پس از پایان مراسم استقبال از دانشجویان نوورود، در تاریخ ۱۴ آبان ماه، جمعی از مسئولان ارشد دانشگاه با حضور در سلف‌سرویس دانشکده شهید شمسی‌پور، به بررسی وضعیت خدمات تغذیه‌ای دانشجویان پرداختند.

 بهگزارش روابط عمومی،در راستای پیگیری کمیت و کیفیت غذای دانشجویان در ادامه‌ی برنامه‌های نظارتی و حمایتی دانشگاه ملی مهارت در حوزه رفاه دانشجویی، پس از پایان مراسم استقبال از دانشجویان نوورود، در تاریخ ۱۴ آبان ماه، جمعی از مسئولان ارشد دانشگاه با حضور در سلف‌سرویس دانشکده شهید شمسی‌پور، به بررسی وضعیت خدمات تغذیه‌ای دانشجویان پرداختند.

در این بازدید، جناب آقای دکتر مجید قادری، معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ملی مهارت، جناب آقای دکتر رحیمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان تهران، جناب آقای مهندس رضایی، رئیس اداره حراست دانشگاه ملی مهارت استان تهران، و جناب آقای مهندس هوشیاری، رئیس محترم دانشکده شهید شمسی‌پور، با حضور در جمع دانشجویان، ضمن بازدید میدانی از فضای سلف‌سرویس، به بررسی شاخص‌های نظافت، بهداشت، کمیت و کیفیت غذا پرداختند.

در جریان این بازدید، مسئولان محترم با دانشجویان به گفت‌وگو نشستند و از طریق پرسش و پاسخ مستقیم، نظرات، دغدغه‌ها و پیشنهادهای آنان را دریافت نمودند.  این تعامل صمیمانه، زمینه‌ساز شناسایی دقیق‌تر مسائل و برنامه‌ریزی برای بهبود خدمات تغذیه‌ای در سطح دانشکده گردید.

این اقدام در راستای ارتقای سطح رفاه دانشجویی، افزایش رضایتمندی، و تحقق سیاست‌های دانشگاه در زمینه سلامت و کیفیت خدمات دانشجویی صورت پذیرفت و مقرر گردید موارد مطرح‌شده با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد.