در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 22 مهر 1404

دانستنی های غذایی (2)
جهت اطلاع دانشجویان ورودی جدید

دانستنی های غذایی (2)

نظر به اینکه غذای دانشجویان محترم در خارج از دانشکده و با فاصله‌ای نسبتاً طولانی طبخ می‌شود این امکان وجود دارد که خودروی حمل غذا به‌دلیل عواملی همچون ترافیک، نقص فنی، یا حادثه، دیرتر از زمان مقرر به دانشکده برسد و توزیع غذا با تأخیر انجام شود

در صورت بروز چنین شرایطی، ضمن عرض پوزش،از دانشجویان گرامی تقاضا می‌شود با صبوری، همراهی و همکاری خود، مجموعهٔ دانشکده را در مدیریت بهتر امور یاری فرمایند.

  •  خرید و فروش غذای دانشجویی به‌صورت آزاد میان دانشجویان یا ایجاد بازار سیاه در فضای مجازی ممنوع است. در صورت تخلف، علاوه بر جریمه مالی و قطع سهمیهٔ غذای دانشجویی،موضوع در شورای انضباطی بررسی خواهد شد
  •  غذای دانشجویی بر اساس قرارداد،با مقدار و گِراماژ مشخص و به‌صورت پُرسی از پیمانکار تهیه می‌شود. تعداد غذاهای تحویلی نیز دقیقاً مطابق با تعداد رزرو دانشجویان است؛ بنابراین هنگام دریافت غذا،از درخواست مقدار بیشتر خودداری فرمایید.همچنین در صورت دریافت غذایی کمتر از مقدار تعیین‌شده یا مشاهده هرگونه مشکل،موضوع را جهت رسیدگی به معاونت دانشجویی اطلاع دهید
  •  خارج نمودن ظروف توزیع غذا از سلف‌سرویس ممنوع می‌باشد و دانشجویان پس از صرف غذا ملزم به تحویل سینی غذای خود در محل تعیین‌شده هستند
  •  نان قرارگرفته در پیشخوان کانتر، صرفاً توسط «مقسم غذا» توزیع می‌شود؛بنابراین به‌منظور رعایت اصول بهداشتی و حفظ سلامت غذایی،برداشتن نان توسط دانشجویان ممنوع است
  •  بر اساس بخشنامه‌های مربوطه، وعدهٔ شام تنها برای دانشجویان حاضر در خوابگاه توزیع می‌گردد و دانشجویان غایب از خوابگاه، مشمول دریافت وعدهٔ شام نخواهند بود.