دانستنی های غذایی (1)
جهت اطلاع دانشجویان ورودی جدید
دانشجویان گرامی، جهت بهرهمندی ازغذای دانشجویی، لازم است از یک هفته قبل، در سامانه تغذیه به نشانیهای زیر، از روز شنبه تا پنجشنبه و تا ساعت ۱۲ ظهر نسبت به رزرو وعده غذایی اقدام فرمایند.
دانستنی های غذایی جهت اطلاع دانشجویان ورودی جدید
دانشجویان گرامی، جهت بهرهمندی ازغذای دانشجویی، لازم است از یک هفته قبل، در سامانه تغذیه به نشانیهای زیر، از روز شنبه تا پنجشنبه و تا ساعت ۱۲ ظهر نسبت به رزرو وعده غذایی اقدام فرمایند:
پس از انجام رزرو، باید بارکد اختصاصی خودرا بلافاصله از طریق سامانههای فوق دریافت و در زمان مراجعه به سلفسرویس همراه داشته باشید
- بر اساس مصوبه وزارت علوم و ضوابط شرعی، دانشجویان تنها در روزهایی مجاز به استفاده از ناهار دانشجویی هستند که طبق برنامهٔ انتخاب واحد، در آن روز کلاس درسی داشته باشند
- بهمنظور رعایت اصول بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان، قاشق، چنگال و لیوان در سلفسرویسهای دانشکدههای ملی مهارت استان تهران توزیع نمیگردد. بنابراین،همراه داشتن وسایل شخصی غذاخوری برای صرف غذا، برای تمامی دانشجویان الزامی است
- در روزهایی که دانشجو اقدام به رزرو غذا نموده اما به هر دلیلی دانشکده تعطیل شود، رزرو مربوطه حذف شده و مبلغ پرداختی به حساب دانشجو مسترد خواهد شد
- دانشجویی که اقدام به رزرو غذا نماید اما نسبت به تحویل آن در موعد مقرر اقدام نکند، در سامانه به عنوان دانشجوی اسرافکار ثبت شده و مشمول جریمه خواهد شد
- در دقایق پایانی توزیع غذا چنانچه سلفسرویس دارای غذای مازاد باشد، امکان خرید غذای «روزفروش» و «غذای آزادفروش» در سامانه سماد برای دانشجویان فراهم میگردد، تا دانشجویانی که رزرو غذا نداشتهاند نیز بتوانند از غذای دانشجویی بهرهمند شوند.
نظر به اینکه غذای دانشجویان محترم در خارج از دانشکده و با فاصلهای نسبتاً طولانی طبخ میشود این امکان وجود دارد که خودروی حمل غذا بهدلیل عواملی همچون ترافیک، نقص فنی، یا حادثه، دیرتر از زمان مقرر به دانشکده برسد و توزیع غذا با تأخیر انجام شود
در صورت بروز چنین شرایطی، ضمن عرض پوزش،از دانشجویان گرامی تقاضا میشود با صبوری، همراهی و همکاری خود، مجموعهٔ دانشکده را در مدیریت بهتر امور یاری فرمایند.
- غذای دانشجویی بر اساس قرارداد،با مقدار و گِراماژ مشخص و بهصورت پُرسی از پیمانکار تهیه میشود. تعداد غذاهای تحویلی نیز دقیقاً مطابق با تعداد رزرو دانشجویان است؛ بنابراین هنگام دریافت غذا،از درخواست مقدار بیشتر خودداری فرمایید.همچنین در صورت دریافت غذایی کمتر از مقدار تعیینشده یا مشاهده هرگونه مشکل،موضوع را جهت رسیدگی به معاونت دانشجویی اطلاع دهید
- خارج نمودن ظروف توزیع غذا از سلفسرویس ممنوع میباشد و دانشجویان پس از صرف غذا ملزم به تحویل سینی غذای خود در محل تعیینشده هستند
- نان قرارگرفته در پیشخوان کانتر، صرفاً توسط «مقسم غذا» توزیع میشود؛بنابراین بهمنظور رعایت اصول بهداشتی و حفظ سلامت غذایی،برداشتن نان توسط دانشجویان ممنوع است
- بر اساس بخشنامههای مربوطه، وعدهٔ شام تنها برای دانشجویان حاضر در خوابگاه توزیع میگردد و دانشجویان غایب از خوابگاه، مشمول دریافت وعدهٔ شام نخواهند بود.
- بهمنظور جلوگیری از ایجاد صفهای طولانی، تسهیل حضور بهموقع دانشجویان در کلاسهای درس، و رعایت حقوق سایرین، به هر دانشجوی دارای رزرو که در صف توزیع غذا ایستاده باشد، تنها یک پرس غذا تحویل داده خواهد شد.
- در همین راستا، تحویل غذا به دانشجویانی که فاقد «کد QR» هستند، بهدلیل ایجاد صفهای طولانی ناشی از زمانبر بودن وارد کردن دستی کد فراموشی در سامانه تغذیه، تنها پس از ساعت ۱۳:۰۰ امکانپذیر خواهد بود.
- ناهار دانشجویان صرفاً خوابگاهی که دوستانشان با ظرف یکبار مصرف برای دریافت و انتقال غذا به خوابگاه به سلف سرویس مراجعه میکنند، پس از ساعت ۱۳:۳۰ و در دقایق پایانی توزیع غذا، در صورت خلوت بودن سلف سرویس و نبود صف طولانی، با ارائهٔ کارت تردد خوابگاهی تحویل داده خواهد شد.
- نظر به اینکه تحویل ناهار به دانشجویان خوابگاهی صرفاً بهمنظور مساعدت با این گروه انجام میشود، دانشجوی دریافتکننده موظف است غذا را حداکثر تا «یک ساعت» به خوابگاه منتقل نماید. در غیر این صورت، مسئولیت فساد غذا و پیامدهای احتمالی آن، از جمله مسمومیت، بر عهدهٔ دانشجو خواهد بود.
- احترام گذاشتن به حقوق دیگران به معنی ارج نهادن و حرمت گذاشتن به مقام والای انسانیت است لذا از قرارگرفتن در صف توزیع غذا، بدون ایستادن در نوبت که موجب نارضایتی و تضییع حقوق دیگران است خودداری شود
- جهت کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشت محیط سلف سرویس، غذای دانشجویی و پرسنل پیمانکار،کارشناس بهداشت لحاظ شده است که در این خصوص عهده دار سلامت دانشجویان می باشند