چهارشنبه 13 مرداد 1400
  • اعضای اصلی و علی البدل کانون دانش آموختگان دانشکده فنی حرفه ای شهید شمسی پور انتخاب شدند

به گزارش روابط عمومی، جلسه توجیهی کانون دانش آموختگان دانشکده شهید شمسی پور روز شنبه بیست و سوم اسفندماه به صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه، اهمیت تشکیل انجمن، شرح اساسنامه، معرفی کاندیداها، برگزاری انتخابات اعضای هیات مدیره کانون و شورای مرکزی کانون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه آقای سلمانی مسئول واحد دانش آموختگان، ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص اساسنامه کانون و وظایف و اختیارات هیات مدیره، به معرفی ارکان انجمن پرداخت. آقای سلمانی در بخش دیگری از سخنان خود، اهمیت و نقش کانون دانش آموختگان در تحقق اهداف دانشکده را بیان کرد و افزود: از جمله اهداف کانون می توان به بهره مندی از توانمندی های دانش آموختگان، ارج نهادن به مطالعات، تحقیقات، خلاقیت­های علمی، تجربیات و خدمات ارزشمند دانش آموختگان، طرح و بررسی مسائل و مشکلات کشور به منظور دستیابی به راه­ حل­های مناسب اشاره کرد.

در ادامه  آقای سلمانی، به معرفی کاندیداها، قرائت رزومه آنان و دلایل و اهداف دانش آموختگان از حضور در این انجمن پرداخت .

پس از جلسه توجیهی، رای­ گیری روز یکشنبه مورخ  99/12/24  از ساعت 10 تا 19 به صورت الکترونیکی برگزار شد و اعضای اصلی و علی البدل به شرح زیر انتخاب شدند:

اعضای اصلی :

• فرید ابراهیمی ملاباشی