شنبه 15 آذر 1399
  • فراخوان پیشنهاد طرح ها و ایده های علمی ، پژوهشی انجمن های علمی در دوره کرونا

معاونت فرهنگی و دانشجویی، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده فنی شهید شمسی پور از طرح فراخوان پیشنهاد طرح ها وایده های علمی ، پژوهشی انجمن های علمی در دوره شیوه ویروس بیماری کرونا به صورت مجازی خبر داد . این فراخوان به صورت مجازی از 7 آبان ماه تا 20 آبان ماه برگزار می گردد.

کاکاوند کارشناس پژوهش و مسئول انجمن های علمی ؛ درباره این فراخوان بیان داشتند، امسال با توجه به شرایط کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت برگزاری جلسات حضوری، و اجرای برنامه های علمی و آموزشی کلیه برنامه های اجرایی به صورت مجازی برگزار می شود.

استادان و دانشجویان گرامی می توانند با شرکت در این فراخوان دیدگاه ها و ایده های علمی ، پژوهشی خود را در انجمن های علمی بر اساس نیاز سنجی رشته های تخصصی خود ، در این فراخوان شرکت نمایند و ایده و دیدگاه های علمی پژوهشی و آموزش های مهارت محور خود را با ما به اشتراک بگذارند .

*نحوه ارسال آثار می تواند به صورت فایل کوتاه تصویری ، صوتی یا نوشتاری به لینک ضمیمه متن خبر می باشد . به بهترین ایده و طرح های کاربردی علمی و پژوهشی جوایزی ارزنده ای تعلق می گیرد.

لینک ثبت طرح ها و ایده های علمی و پژوهشی :

برای کسب اطلاعات بیشتر با دفتر انجمن های علمی ارتباط بگیرید.

• مسئولیت – اجتماعی - دانشگاه

• همه – با – هم