شنبه 28 مرداد 1396

مراسم یادبود شهدای دانشکده شهید شمسی پور

در روز پنج شنبه مورخ 5/5/96 در محل دانشکده شهید شمسی پور با حضور خانواده مکرم شهیدان سید علی و سید محمد علی میرکمال و همزمان شهید حسینعلی شمسی پور مراسم با شکوهی در سالن جلسات ، نمازخانه ، سلف سرویس و فضاهای یادمان شهدای مرکز برگزار شد.

در این مراسم ریاست مرکز ضمن خیر مقدم به میهمانان از حضور آنان بسیار تشکر و قدردانی کرد.

آقای ملک محمد در ادامه ماندگاری و نشاط همکاران ، دانشجویان و اساتید را در این مجموعه فرهنگی به خاطر خون شهیدان انقلاب اسلامی بویژه شهدای دانشگاهی دانست .

مادر ، خواهر ، همسر خانواده شهیدان میرکمال از خاطرات شهیدان خود مطالب و مدارک و مستنداتی را ارائه کردند واز فعالیت های مذهبی دائی شهیدان ، میرکمال ومرحوم و پدر گرامیشان ناگفته هائی را ابراز نمودند و از مجموعه جهت برگزاری این یادبود قدردانی کردند.

همرزمان شهید شمسی پور نیز خاطراتی از فعالیت های ابتدای انقلاب ، انقلاب فرهنگی ، و زمان تحصیل شهید شمسی پور ارائه کردند و در ادامه به تروز ناجوانمردانه وی در حوالی چهار راه جهان کودک بعد از خروج از دانشکده اشاره کردند .

همزمان با وقت شرعی نماز ظهر و عصر به جماعت در نمازخانه دانشکده شهید شمسی پور برگزار شد و پس از آن در محل سلف سرویس برای صرف نهار میهمان شهدای زنده یاد بودند و برای شادی روح همه شهدا و امام شهدا و سلامتی رهبر عزیز انقلاب دعا کردند. و ریاست مرکز و همکاران خانواده شهدا را بدرقه کردند .

عزت اسلام و مسلمین مستدام باد.